Συνάντηση Γιάννη Βούρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Β.Α. Αττικής

0

Τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκκο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Ρόκκο για τα προβλήματα ασφάλειας που υπάρχουν σε συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ενώ τόνισε την ανάγκη περισσότερων περιπολιών πάντα σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στο χώρο του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συζήτηση εκφράστηκε η αμοιβαία επιθυμία των δύο πλευρών για περαιτέρω και στενότερη συνεργασία προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθρο“Πολιτών Πολιτεία”: Την Δευτέρα (27/01) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Επόμενο άρθροΟ τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κόβει την πίτα του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.