Ευαγγελισμός Θεοτόκου Ν.Χ.: Η εορταστική συνεστίαση του Φιλοπτώχου ταμείου

0

Την  Κυριακή  29-12-2019  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εορταστική συνεστίαση του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  Νέας Χαλκηδόνας.

Την εκδήλωση και τους νέους Εκκλησιαστικούς Συμβούλους μαζί με τα νέα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ενοριακού μας Φιλοπτώχου Ταμείου ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ανέων Κ. Μακάριος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η τοπική σύμβουλος κυρία Χαρά Δαρσακλή ο δημοτικό σύμβουλος κ. Χάρης Τομπούλογλου.

Ευχές και ευχαριστίες απευθύνθηκαν από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ιάκωβο Ανδριόπουλο προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε ο π. Δημήτριος Λουκίσσας πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου προς τις Κυρίες του Φιλοπτώχου και προς όλες τις υπόλοιπες Κυρίες και τους Επιτρόπους του Ιερού Ναού  που βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της Εκδήλωσης.

 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Θεοφάνια: Ο Αγιασμός των υδάτων στην λίμνη του άλσους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.