Δελτίο τύπου της Δύναμης Πολιτών

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (8.1.2020) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, όπου με πλειοψηφία 16 – 10, έγινε δεκτή η εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ιωάννη Ουσταμπασίδη, για ετήσια ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του Προγράμματος «ΕΣΤΙΑ».

Παρά τις παλινωδίες και την επιμονή της διοικούσας παράταξης να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων σε ένα πρόγραμμα που η ίδια κρίνει απόλυτα επιτυχημένο, τελικά η κοινή λογική επικράτησε.

Ευελπιστούμε ότι η διοίκηση θα αντιληφθεί ότι σε αυτό το θέμα μοναδικοί νικητές είναι οι 350 ωφελούμενοι του προγράμματος, οι εργαζόμενοι, αλλά και ο Δήμος μας, ο οποίος θα συνεχίσει να υλοποιεί με υπευθυνότητα και ανθρωπιά μία πολιτική ισότιμης ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στη χώρα μας.

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: “Στοιχεία πολιτιστικής πολιτικής μετά την Μικρασιατική καταστροφή”
Επόμενο άρθροΔ.Σ.: Τα Highlights του ESTIA (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.