Δ.Σ. Βίντεο: Highlights της συνεδρίασης της Τετάρτης (04/12)

0

Η συνέχεια… της συνέχειας (θα υπάρξει και συνέχεια την Πέμπτη 05/12 στις 17.00…!) της 19ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μίλτος Κουντουράς).

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη (27/11) η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω προχωρημένου της ώρας, συνεχίστηκε την Δευτέρα (02/12) όπου μετά την ψήφιση της πρότασης μείωσης των δημοτικών τελών διακόπηκε από τον Δήμαρχο μετά την έντονη αδιαθεσία της Δημοτικής συμβούλου κυρίας Σοφίας Αλεφραγκή, συνεχίστηκε -όπως θα δείτε στο βίντεο- την Τετάρτη (04/12), όπου και… διακόπηκε γύρω στα μεσάνυχτα μετά την ομαδική και… συντονισμένη αποχώρηση των παρατάξεων “Δύναμη Πολιτών” του Αρ. Βασιλόπουλου & “Πόλη Καρδιάς μας” του Χ. Τομπούλογλου… Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί σήμερα (05/12) στις 17.00.

Το θέμα που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συζητήθηκε για πάνω από 3 ώρες, ήταν το 12ο: “Επανακαθορισμός τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το 2020” (τραπεζοκαθίσματα).

Δείτε τα Highlights στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:


Βίντεο: Highlights από την “εκρηκτική” συζήτηση-ψήφιση Μείωσης των Δημοτικών τελών!

Βίντεο: Τα Highlights από το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (27.11)

ΝΦ-ΝΧ: Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη το 2020!

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση σωματείου Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ FX-NEWS
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.