ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ FX-NEWS

0

Νέα Φιλαδέλφεια, 5 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ FX-NEWS

Καταγγέλλουμε την προσωπική στοχοποίηση του εκδότη της εφημερίδας μας κ. Βασιλείου Θ. Βέττου από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Με ανυπόστατα, παραπλανητικά, συκοφαντικά δημοσιεύματα και σχόλια στα social media, θίγουν την προσωπικότητα, την υπόληψη και την οικογένεια του κ. Βέττου.

Ως τοπικό ΜΜΕ τους επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά:

 Η έντυπη & διαδικτυακή εφημερίδα Fx-news, ως μέλος του e-media, ως πιστοποιημένος ανταποκριτής της μεγαλύτερης πλατφόρμας ειδήσεων (Google News), που από το 2010 πρωτοστατεί στην ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας: ΔΕΝ εκβιάζεται ούτε «ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ» από όψιμους «πολιτικούς» που από το 2014 που έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας, ΔΕΝ κάνουν τίποτα άλλο από το να επιχειρούν να «δολοφονήσουν τον χαρακτήρα» οποιουδήποτε ΔΕΝ είναι «δικός τους» ή δεν «τους προσκυνά» ή τον θεωρούν «αντίπαλό» τους!

Ως τοπικό ΜΜΕ τους ευχαριστούμε:

Που στην προσπάθειά τους να μας «δολοφονήσουν» ως τοπικό ΜΜΕ μας κάνουν την μέγιστη διαφήμιση! Διότι είναι γνωστό το: «Δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει»…




Διαβάστε επίσης:

“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

«Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ»

Επιστολή Κ. Δίγκα – Δ.Τ. “Δύναμης Πολιτών” – απάντηση Fx-news

Προηγούμενο άρθροΔ.Σ. Βίντεο: Highlights της συνεδρίασης της Τετάρτης (04/12)
Επόμενο άρθρο“Πολιτιστική Αναγέννηση”: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό κέντρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.