2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας & Erasmus KA1

0

Από το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

O Στέφανος Γιαγτζόγλου, εκπαιδευτικός του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, παρακολούθησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα “Flipped Classroom” (Ανεστραμμένη Τάξη) του εκπαιδευτικού οργανισμού Europass Teacher Academy, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος κινητικότητας εκπαιδευτικού προσωπικού σχολικής μονάδας Erasmus+ KA1 με τίτλο «Ένταξη μέσω Νέων Τεχνολογιών» (κωδικός: 2019-1-EL01-KA101-061225).

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κατά το χρονικό διάστημα από 11 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος του προγράμματος ήταν η παρουσίαση της Ανεστραμμένης Τάξης, μιας καινοτόμας μεθοδολογικής προσέγγισης διδασκαλίας που προάγει την ενεργό μάθηση.

Έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων Πληροφορίας και Επικοινωνίας που καθιστούν εφικτή την ομαλή και ουσιαστική ενσωμάτωση των προσφύγων και μεταναστών μαθητών στη σύγχρονη σχολική πραγματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΣυλλογή ειδών για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας
Επόμενο άρθροΈναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων (πρόγραμμα) – Μήνυμα Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.