Χαλκηδόνιο Ωδείο & Ελένη Φωτάκη: Νέος κύκλος εργαστηρίου στιχουργικής

0

Νέος κύκλος εργαστηρίων στιχουργικής με την Ελένη Φωτάκη!

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου και κατόπιν απαίτησης παλαιών και νέων μαθητών του εργαστηρίου στιχουργικής με την Ελένη Φωτάκη, το εργαστήρι θα συνεχιστεί για ακόμα 6 μαθήματα από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 1.30-4.30 μ.μ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας . Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν όσοι παρακολούθησαν το προηγούμενο εργαστήρι αλλά και νέοι μαθητές.

  • Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ. 2102530080 και 2102856196.
  • Τα εργαστήρια μπορούν να παρακολουθήσουν και απλοί ακροατές.
  • Σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

“Ο στίχος για μένα είναι μια έκρηξη, στηριγμένη από καλή τεχνική. Η τεχνική διδάσκεται. Το μέτρο, οι ομοιοκαταληξίες, οι τονισμοί, ο ρυθμός, διδάσκονται. Η έκρηξη, όχι. Έρχεται όποτε εκείνη θέλει και καθορίζει τα πάντα. Η έκρηξη δεν διδάσκεται. Κι όταν δεν διδάσκεται η έκρηξη, δεν διδάσκεται ούτε ο στίχος.

Συζητιέται όμως. Μπορούμε να συζητήσουμε για το στίχο, να ανακαλύψουμε τι τον κάνει άρτιο και τι μοναδικό, να δούμε πώς γράφεται πάνω σε μουσική, να κατανοήσουμε ότι ένας ωραίος στίχος δεν φέρνει απαραίτητα κι ένα ωραίο τραγούδι και τέλος, να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πικρό συμπέρασμα προχωρώντας απλά, στον επόμενο στίχο.”

Ελένη Φωτάκη

Χαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο

 

Προηγούμενο άρθροΔίπλωσε νταλίκα στην Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα Εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου & Φορέων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.