“Την Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές για την Υπογειοποίηση! “

0

Η ΑΕΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των έργων της υπογειοποίησης των οδών Π. Κωνσταντίνου & Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια :

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά!

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία ο χορός της ΦΕΑ στον “Μπαρμπαλέξη”
Επόμενο άρθροΣτην Νέα Φιλαδέλφεια ο υπουργός Περιβάλλοντος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.