Οι “τσαντάκηδες” που “χτυπούσαν” & σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα

0

Από την ΕΛ.ΑΣ δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 30-10-2019 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, για κλοπές τσαντών από πεζές γυναίκες. Επιπλέον, δημοσιεύονται οι φωτογραφίες και οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούσαν ως μέσα τέλεσης των αξιόποινων πράξεων. (Σχετική ενημέρωση από 31-10-2019).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Αλέξανδρο του Διονυσίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 11-2-1979 στην Αθήνα και  ΓΚΙΚΑ Σπύρο του Θωμά και της Θοδώρας, γεννηθέντα την 31-5-1990 στην Αλβανία, καθώς και για τις υπ’ αριθμόν Z Ρ E -0876 και ΙΗΡ-0518 μοτοσυκλέτες.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Συνελήφθησαν οι “τσαντάκηδες” που “χτυπούσαν” γυναίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα

ΠΗΓΗastynomia.gr
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση των Πελοποννησίων Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Εκδήλωση για καλό σκοπό από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.