Νέα Φιλαδέλφεια: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Φιλοζωικού Συλλόγου

0

Ήρθε ξανά η στιγμή της διοργάνωσης του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ μας !
Ένας χρόνος φτάνει σιγά σιγά στην εκπνοή του , ένας χρόνος που μας έδωσε μεγάλες συγκινήσεις αλλά και πόνο αφού η Μαριζουλα και ο Ρεξ μας, δεν είναι πια μαζί μας…

Μαζί μας όμως είναι δεκάδες , αδέσποτα ζώα που τους έχουμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το παρόν και το μέλλον τους.

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκινάμε την προετοιμασία μας, γνωρίζοντας ήδη ότι και εσείς ανυπομονείτε το ίδιο με μας!!! Στηριζόμαστε πάντα στην δικιά σας βοήθεια και στις πρωτότυπες ιδέες σας έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε ένα απόλυτα επιτυχημένο μπαζάρ!

Η προσμονή των Χριστουγέννων , μας έχει ήδη συνεπάρει και η προετοιμασία για να την υποδεχτούμε ξεκινά !!!

Η τριήμερη εκδήλωση μας θα γίνει στο χώρο του ΚΑΠΗ ( πρώην Τσιπουράδικο ) Λ.Δεκελείας 154

Ώρες Bazaar:
Παρασκευή 13/12/19 -> 16:00 – 21:00
Σάββατο 14/12/19, 10: 00 – 21:00
Κυριακή 15/12/19 10: 00 – 21:00

Ελάτε για να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και να απολαύσετε σπιτίσιες νοστιμιές , ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα αδέσποτα ζωάκια που φροντίζουμε Σας περιμένουμε με ανυπομονησία !

Προηγούμενο άρθρο“Πολιτιστική Αναγέννηση”: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό κέντρο
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Την Κυριακή ο 6ος Λαϊκός αγώνας δρόμου στο άλσος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.