Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα Φιλαδέλφεια: Μια υπέροχη “ιδιαίτερη” εκδήλωση

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

“Τα οφέλη της μουσικής από την προγεννητική ηλικία ως την άνοια”, ήταν το θέμα της εκδήλωσης στην οποία η μουσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Αμαξοπούλου ενημέρωσε το κοινό για την χρησιμότητα της μουσικής από το περιβάλλον της μήτρας μέχρι τα βαθιά γεράματα της ζωής του ανθρώπου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα παιδιά από τους συλλόγους ΑμΕΑ, “Ανοιχτή Αγκαλιά” & “Μουσικές Περιπλανήσεις” καθώς και από την “Παιγνιοθήκη ΑμΕΑ” του Δήμου ΝΦ-ΝΧ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία της Κοινωφελής Επιχείρησης, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει και θα αναπτύξει ανάλογες δράσεις που στο επίκεντρο τους θα έχουν τον “ιδιαίτερο Δημότη“.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Ανοιχτή Αγκαλιά” Μανώλης Διαγουμάς, ενημέρωσε για την σημαντική επίδραση της μουσικής στην ευαίσθητη ψυχολογία των παιδιών με αυτισμό κι όχι μόνο.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Κωνσταντινίδης και Μιχάλης Κουτσάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Καραβίας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Σπύρος Γραμμένος.

Συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη εκδήλωση!!!!

Publiée par Hara Darsakli sur Dimanche 1 décembre 2019

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!