Νέα Φιλαδέλφεια: Μια υπέροχη “ιδιαίτερη” εκδήλωση

0

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

“Τα οφέλη της μουσικής από την προγεννητική ηλικία ως την άνοια”, ήταν το θέμα της εκδήλωσης στην οποία η μουσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Αμαξοπούλου ενημέρωσε το κοινό για την χρησιμότητα της μουσικής από το περιβάλλον της μήτρας μέχρι τα βαθιά γεράματα της ζωής του ανθρώπου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα παιδιά από τους συλλόγους ΑμΕΑ, “Ανοιχτή Αγκαλιά” & “Μουσικές Περιπλανήσεις” καθώς και από την “Παιγνιοθήκη ΑμΕΑ” του Δήμου ΝΦ-ΝΧ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία της Κοινωφελής Επιχείρησης, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει και θα αναπτύξει ανάλογες δράσεις που στο επίκεντρο τους θα έχουν τον “ιδιαίτερο Δημότη“.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Ανοιχτή Αγκαλιά” Μανώλης Διαγουμάς, ενημέρωσε για την σημαντική επίδραση της μουσικής στην ευαίσθητη ψυχολογία των παιδιών με αυτισμό κι όχι μόνο.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Κωνσταντινίδης και Μιχάλης Κουτσάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Καραβίας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Σπύρος Γραμμένος.

Προηγούμενο άρθρο“Πολυβόλο” ο ΑΟΝΦ Άτταλος!
Επόμενο άρθροΒίντεο: Highlights από την “εκρηκτική” συζήτηση-ψήφιση Μείωσης των Δημοτικών τελών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.