Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Yin yang balance: Πρόσθιες Κάμψεις και Διαλογισμός με τον Αντώνη Φραγκάκη

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου (11 π.μ. – 1 μ.μ.) το yin yang balance (Σάββα Σταματιάδη 38, Νέα Φιλαδέλφεια) φιλοξενεί τον Αντώνη Φραγκάκη ο οποίος μας οδηγεί σε ακόμα ένα μαγικό μάθημα yoga, που αυτή τη φορά εστιάζει στις πρόσθιες κάμψεις.

Στις πρόσθιες κάμψεις, ο σκοπός δεν είναι να βρούμε το πάτωμα, ή να αγκαλιάσουμε τα πόδια μας, αλλά να νιώθουμε το πνεύμα να ελευθερώνεται καθώς το σώμα χαλαρώνει και επιμηκύνεται στο μέτρο του δυνατού.

Το πίσω μέρος του σώματός μας ‘ανοίγει’ με μιας σε θέση πρόσθιας κάμψης – από τις γάμπες, τους ιγνυακούς τένοντες, τα ισχία μέχρι και τη σπονδυλική στήλη. Οι πρόσθιες κάμψεις τονώνουν και ενεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα κάνοντας ένα ήπιο μασάζ .

Το σεμινάριο διάρκειας 2 ωρών, θα παρουσιαστεί από τον πιστοποιημένο δάσκαλο Αντώνη Φραγκάκη ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη yoga, στη Νέα Υόρκη ως ηθοποιός. O Αντώνης στη συνέχεια συνάντησε την Cindi Lee, ιδρύτρια του OM YOGA και η οποία τον μύησε στην asthanga vinyasa.

Συνέχισε την πρακτική του με διαφορετικούς δασκάλους, μέχρι τη γνωριμία του με την Iyengar Yoga. Γοητεύτηκε από την ακρίβεια, την δυναμική και την εσωτερικότητά της. Πέρασε πολλούς μήνες στην Ινδία δίπλα στους Chanchani και την Usha Devi και παρακολούθησε σεμινάρια Marla Apt, Bobby Clenel, Olga Zvontsova, Marios Argyros και Eyal Shifroni.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε τη θέση σας, καλέστε στο 698 571 0846. (Οι θέσειhttps://www.filadelfia-xalkidona.gr/2018/09/yin-yang-balance-enallaktikes-theraoeies/ς είναι περιορισμένες).

Yin yang balance: Εναλλακτικές Θεραπείες

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!