Βίντεο: Ο Γιάννης Βούρος για την “Monty Python παρέλαση” – σχόλια δημ. συμβούλων

0

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νεάς Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/11), ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βούρος στην αρχική του ομιλία (καταχειροκροτήθηκε στο τέλος), σχολίασε την “παράσταση των κυριών” που παρεισέφρησαν στην παρέλαση της 28ης και συνέδεσε την πράξη αυτή με την μεγάλη “μάστιγα” των Ελλήνων, τον διχασμό! Επίσης αναφέρθηκε στα μεγάλα γεωπολιτικά προβλήματα που έχει η χώρα μας.

Δείτε σχετικά: Δ.Σ.-Βίντεο: «Ραντανπλάν και WiFi παγκάκια»

Για το ίδιο θέμα σχολίασε και ο επικεφαλής της δημ. παράταξης “ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ” κύριος Παντελής Γρετζελιάς, ο οποίος είπε μάλιστα ότι,  η παρέλαση (των “κοριτσιών”) ήταν ένα σκετς που είχε σκηνοθέτη ντόπιο… δεν ήταν τυχαίο γεγονός… ήταν για να διακωμωδήσει αυτούς που βρίσκονταν στην εξέδρα των επίσημων!!!

Στο κύριο Γρετζελιά απάντησε ο τέως δήμαρχος κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος και επικεφαλής της δημ. παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ο οποίος και ανέφερε ότι, τα προηγούμενα χρόνια ήταν από αυτούς που παρεισέφρεε στις παρελάσεις στην πόλη μας για να διαδηλώσει…

Για το θέμα μίλησε και ο αντιδήμαρχος παιδείας και επικεφαλής της δημ. παράταξης “ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ” κ. Τάσος Κωνσταντινίδης, ο οποίος και απάντησε σε “απαίτηση” του επικεφαλής της “Πόλη της καρδιάς” για παραίτησή του…

Δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news ό,τι ειπώθηκε σχετικά με το γεγονός της παρέλασης της 28ης, που έφτασε να απασχολήσει και μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ:


Δείτε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι “άγνωστες” που “λέρωσαν” την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)

“Σιγή ιχθύος” από την Δύναμη Πολιτών για τα “γεγονότα της παρέλασης”

Ασυμφωνία “έργων & πράξεων” Βασιλόπουλου με δημοτικό του σύμβουλο;;;

Νέα Φιλαδέλφεια: Κοινή δήλωση Δημάρχου & Μητροπολίτη για τα γεγονότα στην μαθητική παρέλαση

Βίντεο: Νέα Φιλαδέλφεια 1948-1991 – Μαθητική Παρέλαση

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση του Δήμου για τα σχολικά γεύματα
Επόμενο άρθροΔημοτική συγκοινωνία ΝΦ-ΝΧ: Ενημέρωση λειτουργίας-δρομολογίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.