Δ.Σ.-Βίντεο: “Ραντανπλάν και WiFi παγκάκια”

0

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νεάς Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/11), το 5ο Θέμα της ημερησίας διάταξης  (αποδοχή επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) περιελάμβανε την προμήθεια “έξυπνων” ηλιακών παγκακίων με WiFi για να τοποθετηθούν σε σημεία της πόλης μας.

Πριν να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώσει σχετικά και με όλες τις λεπτομέρειες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (τεχνικών) κ. Δημήτρης Κανταρέλης… δημοσιεύτηκαν τα παρακάτω:

Από τον κ. Νίκο Ανανιάδη, τέως αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο της “Δύναμης Πολιτών”, στο Facebook:

Από τον επικεφαλής της παράταξης “Πόλη Καρδίας” κ. Χάρη Τομπούλογλου, στο Facebook:
Από το “γνωστό” μπλογκ “Πολίτης”:

Δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της FX-news την εισήγηση του κ. Κανταρέλη και τι απάντησε (Ραντανπλάν…) για τα παραπάνω δημοσιεύματα-αναρτήσεις:

Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.: Σοκαριστικό τροχαίο στην οδό Λαχανά
Επόμενο άρθροΕνημέρωση του Δήμου για τα σχολικά γεύματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.