“Ασυμβίβαστος” ο τέως με την πραγματικότητα…

0
Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news (27/10/2019)

Η αδυναμία συμβιβασμού του τέως δημάρχου κυρίου Αριστείδη Βασιλόπουλου με την πραγματικότητα -την ήττα του δηλαδή στις δημοτικές εκλογές και την απομάκρυνσή του από την “καρέκλα της εξουσίας”- φανερώθηκε στις πρώτες συνεδριάσεις τού νέου δημοτικού συμβουλίου! Εκνευρισμός, εριστική, ειρωνική συμπεριφορά και απρεπέστατοι χαρακτηρισμοί εναντίον ανθρώπων της νέας δημοτικής αρχής…

Δεν είναι κάτι βέβαια που μας εξέπληξε! Είναι στην ουσία η συνέχεια των ιδίων συμπεριφορών που είχε και όταν κατείχε την εξουσία. Μόνο που τώρα που δεν κατέχει την εξουσία, οι “ακραίες” συμπεριφορές έχουν ανεβεί επίπεδο. “Επίπεδο” που δεν παραμένει μόνο στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Αλλά “αναπτύσσεται” -όπως και την εποχή που ήταν στην εξουσία- και μέσω “κίτρινων δημοσιευμάτων” φιλικού του (sic) ΜΜΕ.

Στοχευμένων “κίτρινων δημοσιευμάτων” που αποσκοπούν στην “δολοφονία χαρακτήρα”, στην “κοινωνική αχρήστευση”, στην “κοινωνική απαξίωση” των πολιτικών αντιπάλων, είτε είναι πολιτικά πρόσωπα, είτε δημοσιογράφοι, είτε ακόμα-ακόμα και ενεργοί δημότες! Δυστυχώς όμως για τον τέως δήμαρχο και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν με παρόμοιες συμπεριφορές, τα πράγματα έχουν αλλάξει στην κοινωνία.

Οι εποχή των «αγανακτισμένων» έχει παρέλθει. Δεν «πουλάει» πλέον ο ασύστολα καταγγελτικός και με κραυγές, τραχύς, αψύς, λόγος “τύπου Πολάκη”, ούτε η “δολοφονία χαρακτήρων”!

Και το διαπίστωσε καλά στις προηγούμενες εκλογές με την μεγάλη ήττα του που ακόμη και σήμερα δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει!

 


Δείτε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι “άγνωστες” που “λέρωσαν” την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)

Βίντεο: Νέα Φιλαδέλφεια 1948-1991 – Μαθητική Παρέλαση

“Σιγή ιχθύος” από την Δύναμη Πολιτών για τα “γεγονότα της παρέλασης”

Ασυμφωνία “έργων & πράξεων” Βασιλόπουλου με δημοτικό του σύμβουλο;;;

 

Προηγούμενο άρθροΗ δημ. παράταξη “Ξανά Μαζί” καταδικάζει
Επόμενο άρθρο“Μονομαχία στη Νέα Χαλκηδόνα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.