Συνελήφθησαν οι “τσαντάκηδες” που “χτυπούσαν” γυναίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα

0

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 36 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη-Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Περιστέρι και Πετρούπολη)

Συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις στην Αθήνα, από μεικτή επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής , δύο Έλληνες οι οποίοι λίγο νωρίτερα επιβαίνοντας σε μηχανή, αφαίρεσαν τσάντες από δύο γυναίκες στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες Υπηρεσίες πραγματοποιούσαν, το τελευταίο τρίμηνο, παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών υποθέσεων αρπαγών τσαντών από πεζές γυναίκες, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, οι οποίες κατέληξαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Πιο αναλυτικά, οι δράστες κινούμενοι εναλλάξ με δύο μοτοσυκλέτες, σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής και της Δυτικής Αττικής, εντόπιζαν πεζές γυναίκες και στη συνέχεια τις προσέγγιζαν και τις αποσπούσαν με τη βία τις τσάντες τους.

Στις περιπτώσεις που οι παθούσες αντιστέκονταν, οι δράστες συνέχιζαν την δράση τους με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να τις παρασύρουν και να τις τραυματίσουν ενώ αν η λεία τους δεν ήταν ικανοποιητική, άμεσα προέβαιναν στην διάπραξη νέας ληστείας.

 

Προηγούμενο άρθροΔράση πρόληψης στα ΚΑΠΗ του Δήμου
Επόμενο άρθροΗ “Πολιτιστική Αναγέννηση” για τις εκδηλώσεις του Οκτώβρη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.