Συνεδριάζει η Δημοτική επιτροπή Διαβούλευσης

0

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Ν.Τρυπιά 45, θα πραγματοποιηθεί  δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, δυνάμει του άρθρου 78 του Ν. 4555/2018 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του προσχεδίου τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2020.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Γιαννούση Θεοδώρα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tgiannousi@dimosfx.gr και στα τηλέφωνα 2132049007.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

                  Λύσσανδρος Γεωργαμλής

            Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Ερωτήματα για την παρέλαση των κυριών “Monty Python” την 28η Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση με τον π. πρόεδρο της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.