Σεισμός Κύθηρα: “Κανένα πρόβλημα για τα σχολεία της Αττικής”

0

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον μεγάλο σεισμό στα Κύθηρα:

Ισχυρός σεισμός αισθητός στην Αθήνα

27/11/2019

Δελτίο Τύπου

Κανένα πρόβλημα για τα σχολεία της Αττικής μετά το σημερινό σεισμό ανοιχτά των Κυθήρων

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας που βρίσκεται στα Κύθηρα πραγματοποιεί αυτοψίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, εξαιτίας της σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε το πρωί

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία στα Κύθηρα για την ασφάλεια των μαθητών

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο  Κυθήρων Ε. Χαρχαλάκη βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για το αν υπάρχουν προβλήματα στο νησί, εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε το πρωί, ανοιχτά των Κυθήρων.

Με εντολή του Περιφερειάρχη και υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, κλιμάκιο τεσσάρων μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται στο νησί γιατί εκτελεί έργα στην περιοχή πραγματοποιεί αυτή την ώρα αυτοψίες σε όλα τα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί από το σεισμό.

Για την ασφάλεια των μαθητών αλλά και προκειμένου οι μηχανικοί να επιθεωρήσουν την κατάσταση των σχολικών κτιρίων, όλα τα σχολεία στα Κύθηρα θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Πατούλης από τον καθηγητή γεωδυναμικής κ. Ε. Λέκκα ο σεισμός είχε μεγάλο εστιακό βάθος και δεν τίθεται το παραμικρό θέμα ασφάλειας για τα σχολεία της Αττικής. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα τους.

 

Προηγούμενο άρθροΙσχυρός σεισμός αισθητός στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο“Δημοτικά τέλη” σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.