Συνάντηση Γ. Βούρου με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

0

Με τον νέο πρόεδρο του Πρασίνου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο συναντήθηκε την Τρίτη (19/11) ο Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ κ. Γιάννης Βούρος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κ.κ. Γιώργο Σαραντόπουλο και Ρένο Αρβανίτη.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Δήμου:Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος συνεργασίες που μπορούν να γίνουν και αφορούν τις αναπλάσεις παιδικών χαρών, την ενεργειακή αναβάθμιση και προσβασιμότητα δημοσίων κτιρίων, αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων κ.α., χρηματοδοτούμενες από 80 έως 100% από το Πράσινο Ταμείο. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση κάθε πιθανής χρηματοδότησης ώστε να υλοποιηθούν όλα εκείνα τα έργα που είναι απαραίτητα για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ – Παρουσίαση σειράς βιβλίων: Ωκεανίδα Θέατρο
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Προβλήματα από την βροχόπτωση (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.