Σε καλό δρόμο η ΦΕΑ

0

Μία αρκετά σημαντική νίκη κατέκτησε η ομάδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου. Η ΦΕΑ αντιμετώπισε μέσα στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τον Ερμή Σχηματαρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών μπορεί να ήταν σημαντικές αλλά δεν πτόησαν την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, αντιθέτως της έδωσαν κίνητρο για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά, καθώς 4 από τους παίκτες σημείωσαν πάνω από 16 πόντους στην αναμέτρηση.

Η ΦΕΑ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο (40-29), όμως ο Ερμής Σχηματαρίου επέστρεψε στον αγώνα φτάνοντας στο -2 (55-53) στο τέλος της 3ης περιόδου, αλλά εν τέλει πήρε την νίκη η ΦΕΑ όπου μόνο στην 4η περίοδο σημείωσε 27 πόντους!

Η ΦΕΑ ευχαριστεί τον κόσμο που για ακόμα μια φορά γέμισε το κλειστό γήπεδο και ήταν εκεί για να στηρίξει την ομάδα!

Την επόμενη αγωνιστική η ΦΕΑ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου τον ΑΟ Ένωσης Ιλίου.

Σκορ περιόδων: 23-14, 40-29, 55-53, 82-77

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος, Λεβεντάκος.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς, Καρακατσάνης) : Καστανιώτης 2,  Μπαρδας 7, Ρωμοσίος, Στεργιακης 21, Καραλευθερης 17(3), Λιτσος 17(2), Τρικαλιωτης 17(3), Πανουσοπουλος, Δρακακης 1.

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου, Σίσκος) : Καρακωσταντακης 6(1), Γκοντοπουλος, Γεώργιου, Δεδες 20(2), Μιχαηλ, Δημητριάδης 22, Κοπακάκης 3(1), Χαλιος 14, Κουλουρης 2, Σακκελαρακης 10.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν εξετάσεις Σακχάρου – Λειτουργία κοινωνικού Φαρμακείου
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Αιτήσεις για ένταξη των ωφελουμένων στις κοινωνικές δομές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.