“Πολυτεχνείο”: Μήνυμα Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

0

 

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου:

«Το Πολυτεχνείο αποτελεί ένα σύμβολο ενότητας και αγώνα κατά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά, του ελληνικού λαού.

Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί μια Επέτειο  Μνήμης όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στον βωμό της Δημοκρατίας.

Στεκόμαστε μπροστά σε τέτοιους αγώνες με υπερηφάνεια και θαυμασμό. Είναι χρέος μας να υπερασπιζόμαστε διαχρονικά την Δημοκρατία και το  πανανθρώπινο ιδανικό της ελευθερίας.

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να συμβάλουμε προκειμένου να δοθεί μία σημαντική ώθηση στην εθνική μας ανάπτυξη.

Η ιστορική μνήμη, η γνώση του παρελθόντος και της ιστορίας μας,  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε ως λαός μπροστά».

Προηγούμενο άρθρο“Πολυτεχνείο”: Μήνυμα Δημάρχου Γιάννη Βούρου
Επόμενο άρθρο“Πολυτεχνείο”: Μήνυμα αντιδημάρχου Παιδείας Τάσου Κωνσταντινίδη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.