“Κάνε το καλό και ρίξτο στο #gialo”

0

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό, και η θάλασσα θα στο φέρει πίσω εάν βέβαια… ΔΕΝ προσμένεις κάτι απ’ το καλό που κάνεις!

“Τυχαία Ιστορία”:

Ας πούμε ότι κάποιος έχει μια μεγάλη συλλογή από βιβλία και αποφασίζει να τα ΔΩΡΙΣΕΙ σε μια βιβλιοθήκη. Αρχικά προτιμά -και καλά κάνει- να την δωρίσει στην βιβλιοθήκη της γειτονιάς του. Για να γίνει η ΔΩΡΕΑ όμως υπάρχει μια βασική προϋπόθεση: Να ενημερώσει επίσημα τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της τοπικής βιβλιοθήκης. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Και παίρνει τα βιβλία και τα πάει στην βιβλιοθήκη μια άλλης μακρινής γειτονιάς και τα ΔΩΡΙΖΕΙ μετά από επίσημη επικοινωνία-ενημέρωση των εκεί ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. Όλα καλά ως τώρα. Τα βιβλία είναι για όλους τους ανθρώπους οπουδήποτε χρήσιμα. Αλλά… από εδώ και πέρα η “τυχαία ιστορία” αρχίζει και “περιπλέκεται”… Ο “δωρητής” κατηγορεί δημοσίως τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της βιβλιοθήκης της γειτονιάς του για ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!! Διαφημίζοντας ταυτόχρονα την ΔΩΡΕΑ του... Τελειώνει ΕΔΩ η “Τυχαία Ιστορία”. 

*Διότι θα μπορούσαμε να τις δώσουμε και μικροπολιτικές διαστάσεις… αλλά η “Τυχαία Ιστορία” γράφεται με αφορμή το: Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό, και η θάλασσα θα στο φέρει πίσω εάν βέβαια… ΔΕΝ προσμένεις κάτι απ’ το καλό που κάνεις!

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Το αθλητικό κέντρο καθαρίζεται και απολυμαίνεται
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν εξετάσεις μαστού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.