Συνάντηση Βούρου με Δήμαρχο Τρικάλων

0

Στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και υποψήφιος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου παρέθεσε στον κ. Βούρο τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γ. Βούρος ενημερώθηκε επίσης από τον Δ. Παπαστεργίου για σειρά καινοτόμων δράσεων που υλοποιούνται στην πόλη των Τρικάλων και οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, αναβαθμίζοντας  την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους συμπολίτες μας.

Οι δύο Δήμαρχοι συμφώνησαν η συνεργασία τους να συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας τους, καθώς τα ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους σε πολλές περιπτώσεις είναι κοινά.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
Επόμενο άρθροΚαι η ΦΕΑ στηρίζει τον μικρό Παναγιώτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.