“Ποδονίφτης”: Εκδικάζεται κανονικά η προσφυγή στο ΣτΕ

0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μας απέστειλε η δημ. παράταξη “Δύναμη Πολιτών”:

Δελτίο τύπου για την εκδίκαση της προσφυγής του Δήμου στο ΣτΕ για τον Ποδονίφτη

Πραγματοποιήθηκε κανονικά σήμερα η εκδίκαση των προσφυγών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Δήμου Αθηναίων, φορέων και πολιτών, ενάντια στην τσιμεντοποίηση του ανοιχτού τμήματος του Ποδονίφτη που διαπερνά το Δήμο μας. Ο Δήμος μας, παρά τα όσα αναληθώς κυκλοφόρησαν από τη δημοτική αρχή, ήταν ο μοναδικός που ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, καθότι και ο Δήμος Αθηναίων και οι φορείς/πολίτες ζήτησαν να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση. Το αίτημα του Δήμου για αναβολή δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, σημειώνοντας πως το διάστημα από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου μέχρι σήμερα ήταν απολύτως επαρκές για την ενημέρωση και την αποσαφήνιση της θέσης της νέας δημοτικής αρχής. Στη συνεδρίαση παρέστησαν δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι εναντιώνονται στο τσιμέντωμα του Ποδονίφτη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δύναμης Πολιτών. Αναμένουμε την κατάθεση των υπομνημάτων προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικονομική διαδικασία και να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ευελπιστώντας πως θα ανοίξει ο δρόμος για τη διατήρηση και ανάδειξη της φυσικής κοίτης και των πρανών του Ποδονίφτη ως όασης πρασίνου στην περιοχή μας.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Την Τρίτη 01/10 είχαμε λάβει την παρακάτω σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο:

Ανακοίνωση Δήμου για τον “Ποδονίφτη” και την εκδίκαση στο ΣτΕ

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Σεπτέμβριος 2019
Επόμενο άρθροYin yang balance: Σύνδεση γονέα και παιδιού μέσω της αναπνοής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.