Ο 5ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων»

0

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο 5ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων».

Η επιτυχημένη διοργάνωση οφείλεται στην άψογη συνεργασία των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής-Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

Τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Σπύρος Μπερδέσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και σε όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η Λιτανεία της Παναγίας Βουρλιώτισσας
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Δηλώσεις Πατούλη, Βούρου, Μελισσανίδη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.