Γίνετε μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

0

Αγαπάτε τα βιβλία, το διάβασμα και τη δημιουργική συζήτηση;
Ελάτε να γίνετε μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Λέσχη ανάγνωσης ονομάζεται μια ομάδα ανθρώπων, την οποία συνδέουν η αγάπη, ο ενθουσιασμός για τα βιβλία και η δημιουργική συζήτηση γύρω απ’ αυτά. Τα μέλη της Λέσχης απολαμβάνουν μια ωραία συζήτηση γύρω από ένα βιβλίο, την ψυχική επαφή και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, μοιράζονται το πάθος τους για το διάβασμα, διοργανώνουν δραστηριότητες που τους ευχαριστούν και μ’ αυτόν τον τρόπο αξιοποιούν δημιουργικά μέρος απ’ τον ελεύθερό τους χρόνο.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Λέσχη Ανάγνωσης μπορούν να παρευρεθούν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 19:00, για να δηλώσουν συμμετοχή και να γνωρίσουν την συντονίστρια της Λέσχης κυρία Μαργαρίτα Κοντού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία μιας Λέσχης μπορείτε να διαβάσετε στο συνοδευτικό ενημερωτικό κείμενο της συντονίστριας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.
Ν. Τρυπιά 45 (Πνευματικό Κέντρο), 143 41 Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 210-2582466, 210-2585773, 210-2525634
e-mail: library@dimosfx.gr

Διαδικτυακός κατάλογος: https://filadelfeialib.openabekt.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/2037093556531878

Προηγούμενο άρθρο“Για την έννοια της ανεκτικότητας στο Ισλάμ και τον Χριστιανισμό”
Επόμενο άρθροΣημαντική ενημέρωση από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.