ΑΟΝΦ Ατταλος: Τριάρα στην ”Κυανή Θεά”

0

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Δόξα Βύρωνα ο Άτταλος αφού η ομάδα της Φιλαδέλφειας επικράτησε της ιστορικής ”Κυανής Θεάς” με 3-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Χλωρού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Λύγκο. Ο Άτταλος διατήρησε την υπεροχή, έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργούσε ευκαιρίες.
Στο 57′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαλβαντζή.
Κορλιές και Κουλούρης στο 64′ και 80′ αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

ΑΤΤΑΛΟΣ: (Γιάννης Χλωρός) Παρασκευόπουλος, Κοντής (57΄Χρυσανθακόπουλος), Κορλιές, Χρόνης, Κουλόλι, Μποζινάκης, Δαρδαμάνης (46΄Κουλούρης), Μιράκας (50΄Ντούλας), Λύγκος, Βάσος και Ντούμος (83΄Παπαδημητρίου)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: (Γιάννης Αναστόπουλος) Μειμάρογλου, Αγγελακόπουλος, Κορδογιάννης (46΄Σκούρας), Κίλιας, Παττακός, Μοροσάνου, Τζάρτζαλος, Χαλβαντζής, Παναγιωτόπουλος (79′ Κοντογόνης), Παναγάκος (68′ Μίζιος), Μαρουσάκης (46΄Ταμπουράκης)

Προηγούμενο άρθρο“Στους «πολέμους» χάνουν πάντα και οι δυο πλευρές…”
Επόμενο άρθρο“Καζανέματα” από τους Κρήτες ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.