Ανακοινώσεις-ενημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις-ενημερώσεις από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

 

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο Δήμο Ν.Φ. – Ν.Χ.

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/10/19

Στο δυναμικό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εντάχθηκαν και επίσημα την Τετάρτη 30/10/19, δεκαοκτώ (18) δόκιμοι υπάλληλοι σε κενές οργανικές θέσεις διαφόρων κλάδων (προσωπικό καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων, χειριστές μηχανημάτων έργων κλπ), σύμφωνα με την υπ ́ αριθμ.3Κ/2018 προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 4/τ. ΑΣΕΠ/02-02-2018, 9/τ. ΑΣΕΠ/09-02-2018, 10/τ. ΑΣΕΠ/16-02-2018 και 12/τ. ΑΣΕΠ/06-03-2018).

Οι νέοι υπάλληλοι του Δήμου μας ορκίστηκαν στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλη Κουτσάκη, καθώς και του επικεφαλής του συνδυασμού “Ξανά Μαζί” Παντελή Γρετζελιά.

Ο Δήμαρχος αφού τους υποδέχτηκε, τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντάς τους ότι οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουν είναι ιδιαίτερα σημαντικές και η δουλειά τους έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 

Μαθήματα κολύμβησης

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/10/19

Ξεκινούν για άλλη μια χρονιά τα μαθήματα κολύμβησης που πραγματοποιεί και φέτος το τμήμα αθλητισμού του Δήμου μας στην κλειστή, ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα του ΟΑΚΑ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και ενήλικες που θέλουν να μάθουν κολύμβηση υπό την καθοδήγηση καθηγητών φυσικής αγωγής του τμήματος αθλητισμού.

Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσουν και τμήμα αποκατάστασης τραυματισμών, τριάθλου και προετοιμασίας για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ ετησίως για τους Δημότες και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου και δερματολόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132026313-31-32

Εκδήλωση με θέμα: ”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες”

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/10/19

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες” σε συνεργασία με τους λογοτέχνες Γαβρίλη Ιστικόπουλο και Κωνσνταντίνο Γεωργάτο, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19.00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ – Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Δεκελείας 152 και Αττάλειας 134.

Θα συμμετέχει η χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Δημήτριος Υψηλάντης» με τον Αλεξάνδρο Μιμίδη στην Ποντιακή λύρα.

Δράση “Χωρίς Μεσάζοντες”

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, πρώτη Κυριακή του μήνα, θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, η 43η δράση, της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών :  ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.

Με την συμμετοχή παραγωγών από όλη την Ελλάδα, με προιόντα παραδοσιακά, βιολογικά, αλλά και με ‘’άρωμα’’ Ανατολής… Στο τέλος της δράσης θα συγκεντρωθούν τα προιόντα που οι παραγωγοί, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες μπορούν να προσφέρουν, για την ενίσχυση των αδύναμων ομάδων συνανθρώπων μας, που είναι ενταγμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και όχι μόνον, (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο )…

ΣΗΜ:  Την Τετάρτη 9/10/2019, στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. του συλλόγου ‘’ Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, ο οποίος έχει την ευθύνη της λειτουργίας της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.   Η συμμετοχή των συμπολιτών και συνδημοτών μας, ήταν μαζική, το ενδιαφέρον μεγάλο για τον τρόπο λειτουργίας, ανάπτυξης αλλά και χρησιμότητας της λειτουργίας της δομής αυτής, όπως επίσης και προφανής ο λόγος ύπαρξής της από το 2015 που ξεκίνησε, μέχρι σήμερα: η έμπρακτη έκφραση Αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας και όχι μόνο που πιέζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση που βιώνει η Χώρα μας…

Μέσα από αυτή τη Γ.Σ. αναδείχθηκε με μυστική ψηφοφορία,(όπως προβλέπει το Καταστατικό), το νέο Δ.Σ. , το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα:

Πρόεδρος: Ελένη Παπανικολάου (τηλ. 6988605024)

Αντιπρόεδρος: Ηρακλής Μπακόλας

Γ. Γραμματέας: Αριστούλα Βασιλοπούλου (τηλ. 6978228731)

Ταμίας: Σέβη  Γιαννακοπούλου (τηλ. 6944434438)

Αν. Γ. Γραμμ.: Χριστίνα Γεωργακοπούλου

Το νέο Δ.Σ.(πολλά μέλη του οποίου προσφέρουν  εθελοντικά στη δράση από την ίδρυσή της), θα συνεχίσει με την ίδια λογική, την ίδια θετική πορεία που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα, με στόχο την λειτουργία της Αλληλέγγυας αυτής Δομής, χωρίς μεσάζοντες πραγματικά, τόσο από την πλευρά των παραγωγών, όσο και από την πλευρά της διοίκησης!

Για την Α. Δ. Κ.

Το Προεδρείο

Παραμυθένιο Σάββατο

Μια πρωτότυπη ιστορία θα ακούσουμε στο παραμυθένιο Σάββατο στις 2 Νοεμβρίου!
Για έναν κοντό γίγαντα και έναν ψηλό νάνο που κόντεψαν να σκοτωθούν ενώ δεν είχαν κανένα λόγο να είναι εχθροί! Από το βιβλίο «Οι ιστορίες μιας αυτόματης γιαγιάς» του Ντιμίτερ Ινκιόφ.

Σας περιμένουμε στις 11:00 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Είσοδος ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της βιβλιοθήκης.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Ν. Τρυπιά 45 (Πνευματικό Κέντρο), 143 41 Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 210-2582466, 210-2585773, 210-2525634
e-mail: library@dimosfx.gr
Διαδικτυακός κατάλογος: https://filadelfeialib.openabekt.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/2037093556531878

Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 29/10/19

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος  της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η επίσημη δοξολογία εψάλη στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευφημίας της Νέας Χαλκηδόνας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Νέας Χαλκηδόνας ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, καθώς και συλλόγων της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροΚαι βίντεο-μανιφέστο από τα “10 κορίτσια”!
Επόμενο άρθροAniello Desiderio και Zoran Dukic στο Χαλκηδόνιο Ωδείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.