Ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αναφορικά με τη συγκρότηση των διάφορων επιτροπών του Δήμου

H Λαϊκή Συσπείρωση τοποθετήθηκε έγκαιρα και συγκεκριμένα για τη συγκρότηση των διάφορων επιτροπών (σχολικές, παιδείας, απόρων κτλ) από το Δημοτικό Συμβούλιο

Χωρίς να μετακινούμαστε από την κριτική μας στην αντιδημοκρατική θεσμοθετημένη διαδικασία του διέπει την συγκρότηση των  επιτροπών, δηλώσαμε ότι λογικό και πρέπον είναι να εκπροσωπούνται σε αυτές όλες οι παρατάξεις που το επιθυμούν και  επισημάναμε ότι η διοίκηση είχε τρόπους να το διασφαλίσει.

Αυτή είναι η πρακτική της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλους τους δήμους όλα τα χρόνια, και αυτό το δρόμο ακολούθησε και ακολουθεί όπου υπάρχει κομμουνιστής δήμαρχος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε επίσης να ενημερώνεται έγκαιρα για τις συνεδριάσεις όλων των επιτροπών του δήμου, να λαμβάνει  την ημερήσια διάταξή τους και τις εισηγήσεις των θεμάτων τους. Πολύ περισσότερο που υποτίθεται οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές, δηλαδή  μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί.

Η μέχρι τώρα πρακτική της Δημοτικής Αρχής ΚΙΝΑΛ-ΝΔ του κ Βούρου να συγκροτήσει τις διάφορες επιτροπές με λογική αποκλεισμών και να “τις συνεδριάζει” εν κρυπτώ, χωρίς να ενημερώνει τους δημοτικούς μας συμβούλους όπως ζητήσαμε και όπως δικαιούνται αποτελεί πολιτική της επιλογή την οποία και χρεώνεται εξ ολοκλήρου.

14/10/2019

Προηγούμενο άρθροΠατούλης σε Δημάρχους για την παράνομη αφισορύπανση στους δρόμους της Αττικής
Επόμενο άρθρο“Ισχύς εν τη ενώσει!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.