Το Π.Π.Ι.Ε.Δ. προσφέρει…

0
Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Από το Π.Π.Ι.Ε.Δ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Το Π.Π.Ι.Ε.Δ. προσφέρει:

Ελληνικά παραδοσιακά όργανα – λαούτο, ούτι & κρουστά

Επιμορφωτές : Ταξιάρχης Γεωργούλης , Βαγγέλης Καρίπης

Μαθήματα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και μουσικής της ευρύτερης Ανατολικής Μεσογείου. Μαθήματα παραδοσιακών κρουστών, ούτι και θεωρία της Ανατολικής Μουσικής.  Θα μελετήσουμε υφολογικά στοιχεία διαφόρων περιοχών καθώς και τεχνικές των οργάνων.

Κάθε Τετάρτη 17.00 – 19.00

Σεμινάρια Ισπανικών

Επιμορφώτρια: Λευκοθέα Στεργίου

Τα σεμινάρια Ισπανικών απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους – δημότες του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η κάλυψη βασικών γνώσεων  της Ισπανικής γλώσσας. Για φέτος θα λειτουργήσει το περσινό τμήμα, στο οποίο μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και όσες/όσοι κατέχουν ένα μεσαίο επίπεδο γνώσεων (αντιστοιχία, περίπου, μίας ακαδημαϊκής χρονιάς).

Κάθε Πέμπτη 11.00 – 12.00

Θεατρικό παιχνίδι

Εμψυχώτρια: Αγγελική Ελευθεράκη

Μέσα από μικρές και μεγάλες ιστορίες, τα θεατροπαιχνίδια και τον αυτοσχεδιασμό, τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών θα διερευνήσουν την ψυχολογική και κοινωνική διάσταση του κόσμου.

Κάθε Κυριακή 11.00 – 13.00

Δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα μαθήματα. Πληροφορίες & Εγγραφές στα τηλέφωνα 2132049155 & 156, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 18:00.

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: «1ο Τουρνουά Open Rapid Β΄ Περιόδου 2019»
Επόμενο άρθροΠληροφορίες για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.