Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

TAE KWON DO στον Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

taekvonto-ags-neas-filadelfeiasΣε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο σας περιμένουμε να προπονηθείτε με επαγγελματισμό και ασφάλεια στο ολυμπιακό (wtf) και παραδοσιακό (itf) άθλημα του ταεκβοντό.

Ο Α.Γ.Σ. TAEKWONDO Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ στεγάζεται σε έναν χώρο 170 τ.μ. και παρέχει στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του την δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης προπόνησης, τόσο στο ταεκβοντό, όσο και γενικότερα στην φυσική κατάσταση και ενδυνάμωσή τους.

Η αγωνιστική και προπονητική μας κατάρτιση σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό (βάρη, ποδήλατα, ελλειπτικό, διάδρομο), αποτελούν μια δυνατή αθλητική εμπειρία και θέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού!!!

Ο Σύλλογός μας ανήκει στη δύναμη της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλάδας (Α.Ο.Τ.Ε) και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α.

Στα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει Πανελλήνιες διακρίσεις στις κατηγορίες Παίδων – Εφήβων και Ανδρών, Μάχης καθώς και πλήθος διακρίσεων σε διασυλλογικά Πρωταθλήματα ITF αλλά και KICK BOXING (LIGHT CONTACT)!

Αποτέλεσμα των Πανελληνίων διακρίσεών μας είναι η μοριοδότηση των Αθλητών μας από την Πολιτεία για την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας!!

 

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!