Πολιτών Πολιτεία: “Η προεκλογική περίοδος έχει παρέλθει”

0

Από την διοικούσα παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” του δημάρχου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η προεκλογική περίοδος έχει παρέλθει

Από τους θιασώτες της στείρας άρνησης, της τεχνητής έντασης, των ετεροπροσδιορισμών, των ακραίων χαρακτηρισμών, του διχασμού και της πόλωσης, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που διαβάσαμε στην πρώτη ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Βασιλόπουλο, μία μόλις εβδομάδα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας, ως νέα δημοτική αρχή της πόλης.

Χρησιμοποιούν τον ίδιο ακριβώς πολιτικό λόγο, με την προεκλογική περίοδο, δείχνοντας την δυσκολία προσαρμογής και μετάβασής τους στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δείχνοντας ότι η αποδοχή της ήττας δεν είναι μία εύκολη για τους ίδιους διαδικασία.

Το γεγονός όμως αυτό ουδόλως απασχολεί τους δημότες που επέλεξαν με ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά τόσο στον Α’ όσο και στον Β’ γύρο των εκλογών τον Γιάννη Βούρο και τους συνεργάτες του, ως δημοτική αρχή της πόλης μας.

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα γύρισαν οριστικά σελίδα.

Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους έδωσαν επίσης ξεκάθαρη εντολή συναινέσεων, συνθέσεων και ενότητας. Αυτή την εντολή θα την υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Με τους συνοδοιπόρους μας σε αυτήν την πορεία μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα. Προσπαθήσαμε όμως τους τελευταίους μήνες να βρούμε κοινό βηματισμό, αναζητήσαμε κοινούς τόπους, γιατί τα προβλήματα ούτε είναι λίγα, ούτε μπορούν να περιμένουν.

Περίοδο χάριτος και ανοχής από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν περιμέναμε και δεν ζητάμε. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των συμπολιτών μας είναι μεγάλες και οφείλουμε να μην τους διαψεύσουμε.

Το προσεχές διάστημα θα παρουσιάσουμε στους μοναδικούς κριτές μας, τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, το κοινό πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών που ήδη έχουμε συνδιαμορφώσει με τους συνεργάτες μας, ανά τομέα ευθύνης.

Για την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, την κοινωνική πολιτική, την παιδεία, τον πολιτισμό κοκ, σε αυτή τη νέα αρχή για το Δήμο, που μόλις ξεκίνησε.

Με οδηγό τα προεκλογικά μας προγράμματα και τις απαιτήσεις μίας σύγχρονης κοινωνίας.

Μπροστά μας έχουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η προεκλογική περίοδος έχει παρέλθει προ πολλού.


? #Klama…

Ανακοίνωση “Δύναμης Πολιτών”

Προηγούμενο άρθρο? #Klama…
Επόμενο άρθροΤο μέχρι τώρα κόστος της “Αγιά Σοφιάς” (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.