Συνάντηση Γιάννη Βούρου με τον Γιώργο Ιωακειμίδη

0

Με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη συναντήθηκε την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο της πόλης μας, ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν όλα εκείνα τα ζητήματα που απασχολούν τον Α’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εν όψει της νέας τετραετίας.

Ο κ. Ιωακειμίδης, αφού καλωσόρισε τον Γιάννη Βούρο στο αυτοδιοικητικό του “ταξίδι” ευχόμενος κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, τον ενημέρωσε για τις έως σήμερα πρωτοβουλίες της Π.Ε.Δ.Α., αλλά και για τον προγραμματισμό δράσεων που υπάρχει για τους προσεχείς μήνες.

Προηγούμενο άρθροΔημαιρεσίες: Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού συμβουλίου
Επόμενο άρθροΈπιστολή Ένωσης Γονέων στον Δήμαρχο για έλεγχο των σχολείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.