Νέα Χαλκηδόνα: Πρώτη συνεδρίαση για το τοπικό συμβούλιο

0

Από τον Πρόεδρο του τοπικού (κοινοτικού) συμβουλίου Νέας Χαλκηδόνας κ. Ηλία Γκρίντζαλη, λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 παρ.1&2 του Ν.3852/10, την Δευτέρα 23 του μηνός Σεπτεμβρίου & ώρα 19.00μ.μ., στο κτίριο που στεγάζεται το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού στην οδό Ραιδεστού 21 στη Ν. Χαλκηδόνα σε Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Χαλ/νας για συζήτηση & λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. 

1. Ορισμός Τόπου Συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ν.Χαλκηδόνας

2. Εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας για επισκευή των Παιδικών Χαρών της Ν. Χαλκηδόνας για ασφαλή χρήση, και ενέργειες για αδειοδότηση  αυτών.

3. Εισήγηση στο Τμήμα Καθαριότητας και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τοποθέτηση κάδων στις  Παιδικές Χαρές της Ν. Χαλκηδόνας.

4. Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας και λήψη απόφασης για δημιουργία βρεφικής Παιδικής Χαράς στο Πάρκο Αποστολάκη.

5. Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ έξω από το Γυμνάσιο της Ν. Χαλκηδόνας

6. Ενημέρωση Δημοτών επί θεμάτων που αφορούν την Κοινότητα Ν. Χαλκηδόνας.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Παρακαλούμε τα μέλη του Συμβουλίου αν έχουν να θέσουν οποιοδήποτε θέμα να ενημερώσουν την γραμματέα ή τον Πρόεδρο.

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Η εορτή της Αγίας Σοφίας
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρι στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.