Η “Επαναστατική κίνηση” για την νέα διοίκηση του Δήμου

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τέσσερις «παρατάξεις» – συνονθυλεύματα παραγόντων, καριεριστών και τοπικών πολιτικών απολογητών της άρχουσας τάξης συμμάχησαν μοιράζοντας μεταξύ τους τα αξιώματα της νέας δημοτικής διοίκησης της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με επικεφαλής τον Γ. Βούρο, τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που σε 1,5 χρόνο θητείας πρόλαβε να ψηφίσει 2 μνημόνια.
Συνεπής με την καιροσκοπική πολιτική φύση των εταίρων της και απορροφημένη από τις διαδικασίες παζαρέματος θέσεων, αυτή η συμμαχία δεν ανακοίνωσε, ούτε για τα προσχήματα, κάποιο πλαίσιο προγραμματικών-πολιτικών αρχών.
Τα ηγετικά στελέχη της νέας διοίκησης φωτογραφίζονται αυτές τις ώρες χαμογελαστά και γεμάτα αυτοϊκανοποίηση. Η χαρά τους, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Όχι μόνο γιατί αναπόφευκτα θα τσακωθούν μεταξύ τους για τη λεία της δημοτικής εξουσίας, αλλά, κυρίως, γιατί ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της πόλης, αργά ή γρήγορα, θα αντιδράσουν αποφασιστικά στα ιδιοτελή τους σχέδια.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται η ενότητα στη δράση όλων των αριστερών, εργατικών και νεολαιίστικων συλλογικοτήτων της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας τόσο ενάντια στην επίθεση της νέας κυβέρνησης της Δεξιάς στο εισόδημα και τα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, όσο και ενάντια στις αντιδραστικές πολιτικές που ετοιμάζεται να εφαρμόσει ως τοπικός της εκφραστής η νέα δημοτική διοίκηση.

Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, 9/9/2019

 

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Αν κάτοικος του κέντρου πάθει κάτι τα ΠΣΚ… κλάψτε τον…”
Επόμενο άρθροΜητρόπολη: Προσφορά Σχολικού Υλικού σε μαθητές που έχουν ανάγκη, από εθελοντές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.