Δημοτικό συμβούλιο σήμερα Δευτέρα με 18 θέματα

0

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) θα πραγματοποιηθεί δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Δ΄ τρίμηνο έτους 2018, βάσει της αριθ. 133/2019 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.

  2. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α΄ τρίμηνο έτους 2019, βάσει της αριθ. 134/2019 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.

  3. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  4. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 του Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει της αριθ. 21/2019 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

  5. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 229 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19.

  6. Ορισμός μελών νέου Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης και εκλογή νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19.

  7. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης  & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

  8. Έγκριση σύναψης νέας σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

  9. Έγκριση κατ΄εξαίρεση εγγραφής βρεφών και νηπίου σε Βρεφονηπιακoύς Σταθμούς του Δήμου.

  10. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης  σπουδάστριας Ι.ΙΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.

  11. Ορισμός Εντεταλμένου Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως Προέδρου της επιτροπής γνωμοδότησης για την κοπή ή μη δένδρων επί κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.

  12. Επικαιροποίηση  της υπ΄αριθμ. 185/2014 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης:   α) υλοποίησης αθλητικών, πολιτιστικών Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων, β) Δημιουργίας και λειτουργίας τμημάτων με εθελοντικά προσφερόμενες υπηρεσίες από πολίτες σχετικά με τα ανωτέρω προγράμματα και δραστηριότητες, γ) καταβολής μηνιαίας συνδρομής για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα αθλητικά, πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες δ) καταβολής αντιτίμου για το δικαίωμα χρήσης των αθλητικών χώρων και αιθουσών του Δήμου από τους ενδιαφερομένους και ε) συγκρότηση επιτροπών παραχώρησης αθλητικών-πολιτιστικών χώρων του Δήμου σε ιδιώτες, συλλόγους και σωματεία και επιτροπής επιλογής των εθελοντών προπονητών και των λοιπών εκπαιδευτικών  που θα απασχολούνται στα αθλητικά -πολιτιστικά προγράμματα.

  13. Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο : «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

  14. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν.Φ.-Ν.Χ.».

  15. «Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας».

  16. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ».

  17. Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» (Α.Μ. 119/15).

  18. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” ο Φάνης Δρεπανιάς
Επόμενο άρθρο“Ένα Τραγούδι, Χίλιες Εικόνες” την Κυριακή στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.