Δελτίο τύπου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Παζάρια, “συμπράξεις” και συμφωνίες για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής

Δεν εκπλήσσει η “αξιοποίηση” των παρατάξεων του κ. Κοπελούσου και του κ. Κωνσταντινίδη στην δημοτική αρχή του κ. Βούρου που βασίζεται στο ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και σε τμήματα της ΝΔ.

Ούτε αποτελεί είδηση το γενικότερο όργιο παζαριών (προεκλογικά, μεταξύ 1ου και 2ου γύρου, μετεκλογικά κοκ) μεταξύ διάφορων “προθύμων” για καρέκλες και ρόλους στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλες οι παρατάξεις που στηρίζονται σε δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται τη στρατηγική της ΕΕ και την πολιτική που χτυπά λαϊκά δικαιώματα για να αβγατίζουν τα κέρδη των επιχειρηματιών. Συμφωνούν με τις αντιδραστικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των Δήμων που έφερε ο “Κλεισθένης” του ΣΥΡΙΖΑ και τα νομοθετήματα της ΝΔ.

Ωστόσο αξίζει και με αυτή την αφορμή να βγουν συμπεράσματα: Καμία προσδοκία να μην έχει ο εργαζόμενος λαός από ένα σάπιο σύστημα που θεμελιώνεται στην αδικία και την εκμετάλλευση, καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που το υπερασπίζονται, το υπηρετούν και το στηρίζουν.

Καμία συναίνεση, ούτε στιγμή αναμονή. Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ για να περάσει ο λαός στην αντεπίθεση, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και της νεολαίας.

5/9/2019

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση “Πόλης Ενότητα” για την συνεργασία με την “Πολιτών Πολιτεία”
Επόμενο άρθροΤο Χαλκηδόνιο Ωδείο υπηρετεί πιστά τις πραγματικές αξίες της μουσικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.