Ανακοίνωση “Πόλης Ενότητα” για την συνεργασία με την “Πολιτών Πολιτεία”

0

Από την δημοτική παράταξη “Πόλης Ενότητα” που έχει ως επικεφαλής και νέο πλέον αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τον Τάσο Κωνσταντινίδη, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική», όπως αποτυπώθηκε στο όνομα, στο πρόγραμμα και σε όλες τις παρεμβάσεις μας κατά την προεκλογική περίοδο, έχει ως βασικές αρχές τη συνεργασία και τη σύνθεση, με προοπτική τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, στο Άλσος και στον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης, την εμβάθυνση της κοινωνικής μέριμνας στο Δήμο και την υποστήριξη των δομών της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής που ο νόμος καθιέρωσε, οι αρχές αυτές έγιναν επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για τις δημοτικές παρατάξεις που θέλουν να προσφέρουν ενεργά στη διοίκηση της πόλης για το καλό των δημοτών.

Εν όψει των ανωτέρω και κατόπιν αναλυτικής συζήτησης με τα μέλη του συνδυασμού μας, αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Βούρου για συνεργασία βάσει προγραμματικής συμφωνίας στον τομέα της Παιδείας, τομέα άλλωστε που γνωρίζουμε σε βάθος, και συγκεκριμένα την ανάληψη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Τάσο Κωνσταντινίδη.

Τέλος, θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Συνδυασμός μας προφανώς διατηρεί την ταυτότητα και την αυτοτέλειά του με προσήλωση στις προγραμματικές δεσμεύσεις του, ενώ οι βασικές αρχές μας που αναφέρθηκαν παραπάνω απετέλεσαν τα σημεία σύγκλισης πάνω στα οποία στηρίχθηκε η συμφωνία και αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την ευόδωση της ανωτέρω συνεργασίας.


Βούρος: Αντιδήμαρχος ο Κωνσταντινίδης – Σύμπραξη με Κοπελούσο

Προηγούμενο άρθροΒούρος: Αντιδήμαρχος ο Κωνσταντινίδης – Σύμπραξη με Κοπελούσο
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.