Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Γ.Σ. Ν.Φ.: Παγκόσμιοι Φιλαδελφειώτες!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕ KWON DO- ITF που έλαβε χώρα στην Βουλγαρία στις 24-30 Αυγούστου κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας Σοφία Γεωργιάδη !

Σε συνεχεία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας, επιβεβαίωσε την πολύ καλή της κατάσταση, και πλέον συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες.

Πολύ καλή απόδοση και από τον Αντρέα Μακρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια,αλλά με τις εμφανίσεις του και την συνεχόμενη παρουσία του σε διεθνείς διοργανώσεις, -στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι κατέκτησε την 5η θέση- απέδειξε την σταθερότητά του και την συνέπειά του στις μεγάλες διοργανώσεις!

Συγχαρητήρια και στους δυο Φιλαδελφειώτες αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από τα “σπλάχνα” του Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας και πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του ελληνικού και παγκοσμίου ταεκβοντό.

Ο σύλλογοςΤΑΕ KWON DO – Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας, συνεχιζει δυναμικά στη Νέα Φιλαδελφεια, τόσο στον μαζικό αθλητισμό με τμήματα για όλες τις ηλικίες, όσο και στον υψηλό πρωταθλητισμό!

TAE KWON DO στον Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας!

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!