Πολιτών Πολιτεία: Ανακοίνωσε θέσεις, Προέδρου Δ.Σ. & 2 αντιδημάρχων

0

Από την δημοτική παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου, λάβαμε την λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου, ανακοινώνουμε ότι οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» πρόκειται να αναλάβουν τις εξής αρμοδιότητες:

Για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Σύντομο Βιογραφικό: Παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας  –  Nέας Χαλκηδόνας.

 

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Ηλίας Τάφας

Σύντομο Βιογραφικό:  Εκπαιδευτής πληροφορικής από το 2002 και καθηγητής ξένων γλωσσών από το 1997. Διευθυντής Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με πολυετή εμπειρία υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Δημήτρης Κανταρέλης

Σύντομο Βιογραφικό:  Διπλωματούχος Μηχανολόγος  –  Μηχανικός Ε.Μ.Π Ιnt. Master, με μετεκπαίδευση στο εξωτερικό για βιομηχανικές εγκαταστάσεις δικτύων ατμού. Διαθέτει πολυετή πρακτική εμπειρία στη μελέτη & εγκατάσταση δικτύου ατμών και διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων & επαγγελματίες. Μέλος του List of Steam Experts του Διεθνούς Οργανισμού Steam UP. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Σταδιακά θα ανακοινωθούν από τον νεοκλεγέντα δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο όλα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα αντιδημάρχων/εντεταλμένων συμβούλων/μέλη Νομικών Προσώπων κλπ.


Διαβάστε επίσης το ρεπορτάζ της Fx (16/08/2019):

Αυτοί θα είναι οι αντιδήμαρχοι του Γιάννη Βούρου

Προηγούμενο άρθρο“Το δώρο μας προς την Παναγιά μας”
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Θα προσλάβει 8 γυμναστές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.