Συμπολίτισσά μας υποψήφια Βουλευτής

0

Εάν ψηφίσετε την Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα αξίζει την στήριξή σας η συμπολίτισσά μας Ιατρός κυρία Ειρήνη Γκαμάτση:

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ήταν μεγάλη τιμή για εμένα . 

Λέγομαι Ειρήνη Γκαμάτση, και είμαι «γέννημα-θρέμα» Φιλαδελφιώτισα, γεννήθηκα το 1963 από Μικρασιάτισα µητέρα και Μακεδόνα πατέρα. Είµαι µητέρα ενός 25χρονου νέου, απόφοιτου του Οικονοµικού Πανεπιστήµιου της Αθήνας.

Προέρχομαι από τον χώρο της ΥΓΕΙΑΣ:  είμαι γιατρός, Πλαστικός Χειρουργός. Μετά τριετή μετεκπαίδευση στην Αγγλία, εντάχτηκα το 1999 στο Εθνικό Σύστηµα Υγείας, (ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκοµείο & ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ), με τον βαθμό της  ∆ιευθύντριας από το 2012. Πολυετής θητεία σε νοσοκομεία αιχμής, με προσφορά τόσο στον εγκαυματία, τραυματία, καρκινοπαθή… ασθενή αλλά και στην εκπαίδευση νεώτερων συναδέλφων.

Πιστεύω σε ένα κράτος με ανθρώπινο πρόσωπο γι΄αυτό και συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, Συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρέπει να διατηρήσουμε όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του κράτους πρόνοιας, αλλά και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε παραπάνω βελτιώσεις.

Δείτε ΕΔΩ το προεκλογικό  βίντεο της κυρίας Γκαμάτση

 

Προηγούμενο άρθροΜάθε που ψηφίζεις την Κυριακή
Επόμενο άρθροΚαρέ – καρέ διάρρηξη σε κατάστημα στο Ολυμπιακό Χωριό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.