ΝΦ-ΝΧ: Καταγραφή αιτημάτων σεισμόπληκτων (αίτηση)

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής οι αιτήσεις των πολιτών για μετασεισμικό έλεγχο κτιρίων κατατίθενται στο γενικό πρωτόκολλο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Δεκελείας 97, ισόγειο) και στη συνεχεία θα διαβιβάζονται από το Δήμο στην Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Οι αιτήσεις έλεγχου σε κτίρια με πολλές ιδιοκτησίες (π.χ. πολυκατοικίες) θα γίνονται από το διαχειριστή ή πληρεξούσιο αυτού, ο όποιος χρειάζεται κατά τη διάρκεια της αυτοψίας να παρέχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ακινήτου (διαμερίσματα, γραφεία, υπόγεια, αποθήκες, χώροι στάθμευσης κλπ) ώστε να μπορέσει να εκδοθεί δελτίο ελέγχου του κτιρίου.

Επίσης χρειάζεται στην αίτηση να αναφέρονται οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα παρευρίσκονται στο κτίριο όλοι οι ένοικοι ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος του κτιρίου στο σύνολό του.

Επισυνάπτεται η αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι:

 

Προηγούμενο άρθροΣεισμός: Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΣυζήτηση στο Δ.Σ. για τον διαγωνισμό του κυλικείου του Κοιμητηρίου Ν.Φ. ζητά ο Βασίλης Παπακώστας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.