Μάθε που ψηφίζεις την Κυριακή

0

«Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι που έχουν αναρτηθεί στην εφαρμογή του ΥΠΕΣ, συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος/η».

Τα νέα εκλογικά τμήματα αναρτήθηκαν στο «Μάθε που Ψηφίζεις» και οι εκλογείς μπορούν να δουν που θα πρέπει να πάνε για να ψηφίσουν.

Από την υποχρεωτική άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαλλάσσονται νόμιμα όσοι την ημέρα της ψηφοφορίας θα βρίσκονται στο εξωτερικό και όσοι έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους.

Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν: Μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr «Μάθε πού Ψηφίζεις» ⇒ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΒούρος-Πατούλης επισκέφτηκαν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΣυμπολίτισσά μας υποψήφια Βουλευτής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.