Απόπειρα εμπρησμού οχήματος της Δημοτικής Αστυνομίας

0

Από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική Αστυνομία επιτελεί καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο, κάνοντας ελέγχους για παραβάσεις του ΚΟΚ, κυρίως όσον αφορά στάθμευση οχημάτων σε ράμπες διέλευσης και θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ, αλλά και επιθεωρώντας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβάσεις στα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.

Μετά από μια τέτοια βάρδια λοιπόν, χθες, μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο σταθμεύθηκε σε περιφραγμένο χώρο της Υπηρεσίας, όπου με έκπληξη οι υπάλληλοι το πρωί το βρήκαν καμμένο στο πίσω μέρος. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια και έγινε μήνυση κατά αγνώστων καθώς πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που η Υπηρεσία δέχεται τέτοιου είδους επίθεση.

Θέλουμε να καταγγείλουμε την άνανδρη δολιοφθορά εναντίον μιας Δημόσιας Υπηρεσίας και να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

Προηγούμενο άρθροΟι στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας
Επόμενο άρθροΒούρος-Πατούλης επισκέφτηκαν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.