ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συμπολίτισσά μας υποψήφια Βουλευτής

Συμπολίτισσά μας υποψήφια ΒουλευτήςΕάν ψηφίσετε την Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα αξίζει την στήριξή σας η συμπολίτισσά μας Ιατρός κυρία Ειρήνη Γκαμάτση:


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ήταν μεγάλη τιμή για εμένα . 

Λέγομαι Ειρήνη Γκαμάτση, και είμαι «γέννημα-θρέμα» Φιλαδελφιώτισα, γεννήθηκα το 1963 από Μικρασιάτισα µητέρα και Μακεδόνα πατέρα. Είµαι µητέρα ενός 25χρονου νέου, απόφοιτου του Οικονοµικού Πανεπιστήµιου της Αθήνας.

Προέρχομαι από τον χώρο της ΥΓΕΙΑΣ:  είμαι γιατρός, Πλαστικός Χειρουργός. Μετά τριετή μετεκπαίδευση στην Αγγλία, εντάχτηκα το 1999 στο Εθνικό Σύστηµα Υγείας, (ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκοµείο & ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ), με τον βαθμό της  ∆ιευθύντριας από το 2012. Πολυετής θητεία σε νοσοκομεία αιχμής, με προσφορά τόσο στον εγκαυματία, τραυματία, καρκινοπαθή… ασθενή αλλά και στην εκπαίδευση νεώτερων συναδέλφων.

Πιστεύω σε ένα κράτος με ανθρώπινο πρόσωπο γι΄αυτό και συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, Συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρέπει να διατηρήσουμε όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του κράτους πρόνοιας, αλλά και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε παραπάνω βελτιώσεις.

Δείτε ΕΔΩ το προεκλογικό  βίντεο της κυρίας Γκαμάτση

 Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!