Σεισμός : Επικοινωνία Βούρου-Βασιλοπούλου για την κατάσταση στον Δήμο μας

0

Σύμφωνα με ενημέρωση της παράταξης του νέου δημάρχου κυρίου Γιάννη Βούρου:

Ο επικεφαλής μας και νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος επικοινώνησε λίγα λεπτά μετά τον ισχυρό σεισμό (που είχε επίκεντρο την Μαγούλα Αττικής, 5.1 β. της κλίμακας ρίχτερ), με τον δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο, όπως και ο δημοτικός μας σύμβουλος Λύσσανδρος Γεωργαμλής με τον αντιδήμαρχο Ν. Ανανιάδη. Σε τέτοιες περιστάσεις η συνεργασία όλων μας είναι αυτονόητη. Πέραν κάποιων μικρόζημιών (πχ στο άγαλμα του Πατριάρχου Κωνσταντίνου, πλ. Πατριάρχου) μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημερωθεί για άλλα προβλήματα. Παρακολουθούμε την κατάσταση ώστε να ενημερώνουμε άμεσα τους συμπολίτες μας.

Προηγούμενο άρθροΜετασεισμοί…
Επόμενο άρθροΣεισμός: Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.