Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Ανακοίνωση-καταγγελία

0

Από το αθλητικό σωματείο Α.Ε.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος μας που έχει ως έδρα όλα τα χρόνια της λειτουργίας του το γήπεδο στο πάρκο της συνοικίας Ειρήνη Νέας Φιλαδέλφειας ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι: ο χώρος μετά την ανακατασκευή που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι κινδυνεύει να καταστραφεί και αυτό διότι με τις πρακτικές της πολιτικής ηγεσίας αλλά και υπαλλήλων του Δήμου στο θέμα των παραχωρήσεων προεκλογικά, έχει ως αποτέλεσμα να έχει ήδη παραβιαστεί ο χώρος της περίφραξης, να μπαινοβγαίνουν αρκετοί χωρίς κάποιον έλεγχο με άμεσο αποτέλεσμα τις καταστροφές και τα σκουπίδια, ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν συνδρομή στο ταμείο του Δήμου ώστε να χρησιμοποιούν το χώρο.

Τα φώτα του γηπέδου λειτουργούν εδώ και τρεις μήνες ως τις 11.45 υπάρχει-δεν υπάρχει παραχώρηση του χώρου, με αποτέλεσμα την χωρίς λόγο κατανάλωση ενέργειας καθώς και την παραβίαση σε ώρες που τα μέλη του Συλλόγου μας δεν είναι στο χώρο.

Εάν συνεχιστεί αυτό το καθεστώς ως τον Σεπτέμβριο μιας και το καλοκαίρι από τον Ιούλιο και μετά δεν λειτουργούν οι ακαδημίες μας αλλά και αυτές του Δήμου που χρησιμοποιούν τον χώρο, πολύ φοβόμαστε ότι θα βρεθούμε σε μια καταστροφή ενός γηπέδου που το πληρώσαμε όλοι οι κάτοικοι και δημότες, γιατί δεν υπάρχει η βούληση για συνεργασία με κάποιον από την πλευρά του Δήμου.

Υπηρεσιακές αποφάσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις ανάγκες καθώς και τους χώρους που διαχειρίζονται.

Στην ενημέρωσή που έγινε από μέλος της διοίκησης σε υπάλληλο του ενιαίου φορέα υπεύθυνο για τα αθλητικά και τους χώρους των γηπέδων η απάντηση του ήταν: “δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να γίνει καταγγελία στο γραφείο Δημάρχου…”

Προηγούμενο άρθρο?”Το #klama του αποχωρισμού…”
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Διακοπή αθλητικών προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.