2ο Γυμνάσιο ΝΦ: Ρεπορτάζ από το “Υπάρχει και φιλότιμο”

0

Άφθονο γέλιο χάρισε στο κοινό που κατέκλυσε το υπαίθριο θέατρο του ΠΠΙΕΔ η Θεατρική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδελφείας στην καθιερωμένη πια καλοκαιρινή της παράσταση, την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Η ομάδα, που έχει δημιουργήσει και καθοδηγεί με πολύ μεράκι η καθηγήτρια κ.Κατερίνα Σάρκου, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την κωμωδία “Υπάρχει και φιλότιμο” των Χ. Γιαννακόπουλου-Α.Σακελλάριου σε διασκευή της κ.Ανθής Βαφειαδάκη, η οποία συμμετείχε και στην παράσταση ως απολαυστική “γκεστ”.

Άξιοι συγχαρητηρίων η κ.Σάρκου και όλοι οι μαθητές κι οι συντελεστές της παράστασης τόσο για τη συνολική πολυετή δουλειά τους όσο και για την επιλογή ενός διαχρονικού και εξαιρετικά επίκαιρου έργου, που αποτελεί για όλους μάθημα δημοκρατίας και ανθρωπιάς.

Αυτό δηλαδή που οφείλει να είναι η Παιδεία και η Τέχνη.

Δ.Γ.Νικολοπουλου

Προηγούμενο άρθροΞεκινά η Δημοτική συγκοινωνία
Επόμενο άρθροΗ Εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.