Μητρόπολη ΝΙ.Φ: 25η Εορτή Νεότητος

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 η 25η Εορτή Νεότητος των κατηχητικών συντροφιών των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον προαύλιο χώρο των σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο Ηράκλειο Αττικής.

Στην εορτή συμμετείχαν παιδιά από τις νεανικές συνάξεις των Ενοριών της Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Νέας Φιλαδελφείας και Νέας Χαλκηδόνας και μαθητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία και παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο μουσικά δρώμενα, παραδοσιακά τραγούδια, χορευτικά καθώς και θεατρικό έργο με τίτλο «Θυσία του Αβραάμ», έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στο πολυάριθμο ακροατήριο, που επιβράβευσε τα παιδιά με το θερμό και διαρκές χειροκρότημά τους.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τοπικοί άρχοντες, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών πολιτιστικών σωματείων καθώς και ο Πρόεδρος των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ. Παναγιώτης Μάνεσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την λαμπερή παρουσία των παιδιών, εξαίροντας συνάμα το αδιάκοπο έργο τόσο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των Ενοριών, όσο και των συντελεστών της εορτής για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση, και αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παναγιώτη Μάνεση για την παραχώρηση του χώρου, ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι!

Προηγούμενο άρθρο«Ηπειρώτικο πανηγύρι 2019» το Σάββατο στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Την Παρασκευή η τελετή λήξης των ακαδημιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.