Γιάννης Βούρος: Ο Νέος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

0

Ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας αποφάσισε!

Εξέλεξε για νέο Δήμαρχο της πόλης μας τον Γιάννη Βούρο!

Γιάννης Βούρος: Το who is who του νέου Δημάρχου

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου δημάρχου, εμπιστεύτηκε με ποσοστό 55,2% την διοίκηση του δήμου στον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” και τον νέο πλέον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, όπου από την 1η Σεπτέμβρη θα αναλάβουν και επίσημα την τύχη της πόλης μας.
Τα θερμά συγχαρητήρια της εφημερίδας μας για την εκλογή τους!

Σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να γιορτάσουν και να ξεκουραστούν από τον επίπονο Μαραθώνιο της προεκλογικής περιόδου.

Όμως:

Αμέσως μετά την αναγκαία ξεκούραση και μέχρι να αναλάβουν ΔΕΝ πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό, για να σχεδιάσουν και να προετοιμάσουν την διοίκησή τους. Ο χρόνος ΔΕΝ είναι πολύς. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για προσαρμογή, ούτε “περίοδος χάριτος” μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους! Άλλωστε όσοι μας διαβάζετε από το 2010 ξέρετε ότι ΔΕΝ κάνουμε εκπτώσεις στην εκάστοτε διοίκηση της πόλης μας. Ελέγχουμε από την πρώτη στιγμή την εξουσία και είμαστε από την πρώτη στιγμή με το συμφέρον του δημότη και την ποιότητα ζωής που αξίζει να έχουμε!

Με την ευχή, ο Γιάννης Βούρος και οι συνεργάτες του να είναι διοίκηση ΟΛΩΝ των ΚΑΤΟΙΚΩΝ του Δήμου μας και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα μας και ΜΟΝΟ!

Εφημερίδα Fx-news

Βιογραφικό Γιάννη Βούρου:

Ο Γιάννης Βούρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας με καταγωγή από τη Χίο και την Καβάλα.

Έκανε τα πρώτα του σχολικά βήματα στη Σχολή Χατζήβεη στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ συνέχισε τον κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Κατά την παιδική και εφηβική ηλικία, υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα της ΑΕΚ ενώ κατά τα εφηβικά και φοιτητικά του χρόνια, δραστηριοποιήθηκε στο παράνομο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα.

Σπούδασε και αρίστευσε στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ του τμήματος Θεατρικών Σπουδών. Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας – Δημοσιολογίας. Πτυχιούχος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Θεατρολόγος. Μεταφραστής σύγχρονων θεατρικών έργων και έργων της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Σκηνοθέτης. Παραγωγός θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Αρθρογράφος κειμένων επικαιρότητας σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες.

Επαγγελματική διαδρομή

Υπήρξε πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες Αθηναϊκή και Ημερησία. Αργότερα παρουσίασε την ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή “Κάθε μέρα” στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΙΡΤ). Το 1977 υπήρξε συνιδρυτής του Θεάτρου της Άνοιξης μαζί με άλλους συντελεστές ηθοποιούς.

Έχει συμμετάσχει και σκηνοθετήσει εκατοντάδες θεατρικές παραστάσεις και έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Σκηνοθέτησε επίσης θεατρικές παραστάσεις σε περιφερειακά θέατρα (ΔΗΠΕΘΕ), κρατικές σκηνές, παραστάσεις του παίχθηκαν σε μεγάλα θέατρα του εξωτερικού και στο Φεστιβάλ Αθηνών. Έχει μεταφράσει θεατρικά έργα από τα αγγλικά και από τα γαλλικά. Έχει διατελέσει μέλος, αντιπρόεδρος και εντέλει πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών από το 1992 έως το 1997.

Από τον Μάιο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2015 διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Χατζάκη.

Πολιτική

Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) από το Μάρτιο του 2008 και υπεύθυνος για θέματα θεάτρου και κινηματογράφου στον τομέα πολιτισμού. Στις βουλευτικές εκλογές του 2009, εκλέχθηκε στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ.

Στην Βουλή των Ελλήνων εξελέγη Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων ενώ συμμετείχε σε άλλες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.


Γιάννης Βούρος: Το who is who του νέου Δημάρχου

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ’19 ΝΦ-ΝΧ: Live Μετάδοση αποτελεσμάτων για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΒίντεο: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.